Zwaan Stam studeerde hoofdvak piano aan het conservatorium van Arnhem. Zij behaalde daar de diploma’s docerend- en uitvoerend musicus.

Tijdens en na haar studie nam zij deel aan een diversiteit aan workshops en masterclasses zowel als solist als in kamermuziekformaties of in begeleiding. Tevens rondde zij een 3 jarige deeltijd opleiding aan de Haags Amsterdamse Theater Academie (afdeling kleinkunst) en een cursus Zangmethodiek af.

Ervaringen

Zwaan kijkt naar hoe je leert en wat je wilt leren. Pianoles op maat. Haar liefde voor de piano geeft ze zo op eigen, altijd positieve, wijze door. Onze dochter staat op en gaat naar bed met een riedeltje. Dat voelt niet als oefenen, maar als muziek ademen; heerlijk!

Anita Erkelens

Moeder van Flore

“Wil je niet alleen leren hoe je mooi een liedje kunt zingen maar ook leren hoe je het verhaal vertelt, dan moet je bij Zwaan zijn! Ze laat je de tekst en muziek voelen en beleven waardoor een liedje zo ontzettend veel mooier wordt.”

Peggy Lebbink

Muziektheatergroep WhatEverHappens

Zwaan Stam speelt piano en 'draagt' de zang. Zij is veel meer dan een pianiste. Ze ondersteunt de emoties en het ritme van de voorstelling. Ze bindt de groep op haar eigen wijze en zo vormen we samen een geolied team

Jos Spijkers

Regisseur 't Zwerk